Gionee M7 se lasă admirat într-o imagine oficială; aduce cameră duală în spate

921 ori
<b>Gionee M7 se lasă admirat într-o imagine oficială; aduce cameră duală în spate</b>Până și producătorul chinez Gionee va adera la trendul panourilor 18:9, acesta pregătind lansarea smartphone-ului Gionee M7 în perioada următoare, un telefon care ar urma să aiba și o variantă Power. Astăzi vedem o randare oficială a acestui

Nu doar Huawei plănuiește trecerea la panourile 18:9 pe smartphone-uri, ci și Gionee care are programat debutul unui asemenea handset pe data de 25 septembrie. Produsul cu pricina se numește Gionee M7 și avem ocazia să îl vedem astăzi reprezentat într-o randare cu iz oficial care scoate la iveală prezența unei carcase complet metalice și a unei camere foto duale pe spate.

Lângă avem un microfon secundar, bliț-ul LED, iar undeva mai jos și scanner-ul de amprente ce pare a se afla într-o zonă ușor de accesat cu degetul. Benzile din plastic pentru antene sunt în stilul celor de pe iPhone 7 și se mai remarcă la bază prezența grilei pentru difuzor, portul USB Type-C reversibil și jack-ul audio 3.5 mm.

Varianta de culoare afișată aici este chiar arătoasă și textura carcasei spate este una de tip brushed metal. Ca dotări telefonul ar urma să ne aducă un display FHD+ de 6 inch cu rezoluție de 2160 x 1080 pixeli, un procesor MediaTek Helio P30 și 6 GB de RAM. Va rula Android 7.1.1 Nougat din fabrică și prețul ar putea trece de 400 dolari.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×