Gionee Marathon M5 Plus va fi lansat oficial pe data de 21 decembrie; un nou device cu baterie de top

Autor:  | Publicat în:  Gionee 612 ori
<b>Gionee Marathon M5 Plus va fi lansat oficial pe data de 21 decembrie; un nou device cu baterie de top</b>Pe l&acirc;ngă terminalele foarte subțiri pe care le regăsim &icirc;n portofoliul celor de la Gionee, se află totodată și modele ce impresionează la capitolul baterie. Unul dintre acestea este Marathon M5, device ce sosește cu o baterie uriașă...

Pe lângă terminalele foarte subțiri pe care le regăsim în portofoliul celor de la Gionee, se află totodată și modele ce impresionează la capitolul baterie. Unul dintre acestea este Marathon M5, device ce sosește cu o baterie uriașă de 6020 mAh la pachet. Din câte se pare, compania chineză ne pregătește un upgrade pentru acest model, device ce sa sosi sub denumirea Marathon M5 Plus.

Ținând cont de faptul că versiunea standard sosește cu un display de 5.5 inch, ne putem aștepta ca numele noului device să facă referire la o creștere a capacității acumulatorului, și nu a diagonalei. După cum știți deja, versiunea standard Marathon M5 a ajuns și în România, sub forma lui Allview P8 Energy, device pe care vi l-am prezenta aici.

Revenind la varianta Plus, din câte putem vedea și în teaserul de mai sus, aceasta va debuta pe data de 21 decembrie în cadrul unui eveniment de presă ce va avea loc în China. În ziua cu pricina vom afla mai multe despre specificațiile sale hardware, despre bateria adusă la interior, dar și despre prețul de comercializare.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×