Goclever lansează noul telefon Insignia 5, un model dual SIM cu două modele de baterii

1.160 ori
<b>Goclever lansează noul telefon Insignia 5, un model dual SIM cu două modele de baterii</b>Astăzi Goclever a anunțat lansarea telefonului Insignia 5, un device dual SIM care rulează Android 4.2 Jelly Bean și vine cu un display HD cu diagonală de 5 inch. Telefonul vine cu un design elegant și poate fi admirat mai jos. &nbsp; Goclever...

Astăzi Goclever a anunțat lansarea telefonului Insignia 5, un device dual SIM care rulează Android 4.2 Jelly Bean și vine cu un display HD cu diagonală de 5 inch. Telefonul vine cu un design elegant și poate fi admirat mai jos.

Goclever Insignia 5 este dotat cu un procesor quad core Cortex A7 de 1.5 GHz, GPU PowerVR SGX544 și 1 GB RAM. El oferă și 4 GB memorie flash și un display IPS de 5 inch cu rezoluție de 1280 x 720 pixeli. Există două modele de baterii pentru acest handset: una subțire de 2000 mAh și una cu autonomie ridicată, de 4000 mAh.

Goclever Insignia 5

Acest telefon integrează o cameră de 8 megapixeli în spate, cu blitz și una frontală de 2 megapixeli. Insignia 5 vine și cu slot microSD și cu tehnologia aeroDISPLAY, care îi permite utilizatorului să afișeze imagini de pe telefon pe orice televizor său monitor. Prețul acestui produs este de 829 lei și terminalul e oferit cu garanție pe 2 ani.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×