Samsung SM-W750V ar putea fi un nou smartphone Windows Phone cu ecran Full HD

660 ori
<b>Samsung SM-W750V ar putea fi un nou smartphone Windows Phone cu ecran Full HD</b>A trecut ceva vreme de la ultimul telefon Samsung cu Windows Phone la bord și iată că aparent ne pregătim de un model nou. Un handset al companiei sud-coreene cu numele de cod SM-W750V și-a făcut apariția pe web, iar el ar putea rula OS-ul...

A trecut ceva vreme de la ultimul telefon Samsung cu Windows Phone la bord și iată că aparent ne pregătim de un model nou. Un handset al companiei sud-coreene cu numele de cod SM-W750V și-a făcut apariția pe web, iar el ar putea rula OS-ul Microsoft.

Samsung are doar 2% din cotă de piață Windows Phone, deci e posibil să vrea mai mult și pentru asta ar fi produs un terminal Full HD cu WP8 la bord. Numele de cod SM-W750V apăruse pe forumurile WPCentral cu ceva vreme în urmă, iar acum e din nou subiect de speculații. Handsetul va integra un display de 5 inch și în ultimele săptămâni el a trecut si pe la autoritatea Bluetooth SIG pentru teste.

Mă aștept și la un procesor Snapdragon 600, 800 sau poate chiar 805 la bord, 2 GB RAM, o cameră de 16 megapixeli sau mai bună, plus 16 sau 32 GB memorie internă și slot microSD. Să vedem și ce softuri extra va include Samsung pe telefon pentru a atrage publicul după cum face Nokia cu suita sa foto și navigationala.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×