Samsung SM-W750V ar putea fi un nou smartphone Windows Phone cu ecran Full HD

Autor:  | Publicat în:  Samsung 595 ori
<b>Samsung SM-W750V ar putea fi un nou smartphone Windows Phone cu ecran Full HD</b>A trecut ceva vreme de la ultimul telefon Samsung cu Windows Phone la bord și iată că aparent ne pregătim de un model nou. Un handset al companiei sud-coreene cu numele de cod SM-W750V și-a făcut apariția pe web, iar el ar putea rula OS-ul...

A trecut ceva vreme de la ultimul telefon Samsung cu Windows Phone la bord și iată că aparent ne pregătim de un model nou. Un handset al companiei sud-coreene cu numele de cod SM-W750V și-a făcut apariția pe web, iar el ar putea rula OS-ul Microsoft.

Samsung are doar 2% din cotă de piață Windows Phone, deci e posibil să vrea mai mult și pentru asta ar fi produs un terminal Full HD cu WP8 la bord. Numele de cod SM-W750V apăruse pe forumurile WPCentral cu ceva vreme în urmă, iar acum e din nou subiect de speculații. Handsetul va integra un display de 5 inch și în ultimele săptămâni el a trecut si pe la autoritatea Bluetooth SIG pentru teste.

Mă aștept și la un procesor Snapdragon 600, 800 sau poate chiar 805 la bord, 2 GB RAM, o cameră de 16 megapixeli sau mai bună, plus 16 sau 32 GB memorie internă și slot microSD. Să vedem și ce softuri extra va include Samsung pe telefon pentru a atrage publicul după cum face Nokia cu suita sa foto și navigationala.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×