Phabletul și tableta HP Slate 6 și Slate 7 apar În noi imagini, se lansează luna viitoare

Autor:  | Publicat în:  HP 976 ori
<b>Phabletul și tableta HP Slate 6 și Slate 7 apar În noi imagini, se lansează luna viitoare</b>știam că HP pregătește un telefon pentru lansare în această săptămână, dar iată că producătorul american are în plan și un phablet și o tabletă pentru perioada următoare. E vorba despre terminale din seria VoiceTab și anume phabletul HP...

știam că HP pregătește un telefon pentru lansare în această săptămână, dar iată că producătorul american are în plan și un phablet și o tabletă pentru perioada următoare. E vorba despre terminale din seria VoiceTab și anume phabletul HP Slate 6 și tableta HP Slate 7.

Avem și imagini cu HP Slate 6 mai sus și din câte știu ambele noi modele vor avea parte de funcții de telefonie. Ambele terminale VoiceTab vor folosi procesoare quad core și după cum v-ați dat seama după nume, unul va integra un ecran de 6 inch și altul un ecran de 7 inch. Terminalele vor rula Android 4.2.2, iar modelul de 6 inch ar putea costa sub 250 de dolari.

​Phabletul și tableta HP Slate 6 și Slate 7 apar În noi imagini, se lansează luna viitoare

Aparent și tableta de 7 inch va avea un preț accesibil, unde pe la 199 dolari. Debutul acestor produse este așteptat luna viitoare. Mai trebuie menționat că ambele modele vor avea ecrane 720p și că Slate 7 va avea o cameră fără blitz în zona din spate. Unul dintre motivele pentru care prețurile vor fi scăzute e utilizarea de procesoare Marvell pe aceste device-uri.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×