GOCLEVER lansează smartphone-ul Insignia 5X, cu design elegant și baterie de până la 4000 mAh

1.289 ori
<b>GOCLEVER lansează smartphone-ul Insignia 5X, cu design elegant și baterie de până la 4000 mAh</b>GOCLEVER a anunțat ieri lansarea unui nou smartphone, modelul Insignia 5X, care aduce un design elegant și o baterie cu capacitate impresionantă, de până la 4000 mAh. &nbsp; Telefonul rulează Android 4.2 și integrează un display Full HD IPS de 5...

GOCLEVER a anunțat ieri lansarea unui nou smartphone, modelul Insignia 5X, care aduce un design elegant și o baterie cu capacitate impresionantă, de până la 4000 mAh.

Telefonul rulează Android 4.2 și integrează un display Full HD IPS de 5 inch, dar și două modele de baterii. Va exista o variantă subțire a telefonului cu baterie de 2000 mAh și una cu capacitate de 4000 mAh. Handsetul e bazat pe un procesor quad core Cortex A7, vine cu 1 GB RAM, 4 GB memorie internă și GPU SGX544.

GOCLEVER Insignia 5X

GOCLEVER Insignia 5X are o diagonală de 5 inch, o cameră de 13 MP în spate și una frontală de 2 MP, iar dotările sale includ și WiFi, Bluetooth, GPS și radio FM. O tehnologie aflată la bordul acestui smartphone este aeroDISPLAY, care permite utilizatorului să afișeze imagini de pe ecranul telefonului pe orice, televizor, monitor sau proiector compatibil cu această tehnologie.

Prețul produsului este de 999 lei, cu TVA inclus și garanție pe 2 ani.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×