GOCLEVER lansează un smartphone accesibil dual core: Quantum 4, cu preț foarte atractiv!

Autor:  | Publicat în:  GOCLEVER 2.457 ori
<b>GOCLEVER lansează un smartphone accesibil dual core: Quantum 4, cu preț foarte atractiv!</b>GOCLEVER a anunțat astăzi lansarea unui nou smartphone Android cu preț accesibil și procesor dual core. E vorba despre modelul Quantum 4, pe care îl puteți admira mai jos într-o varietate de culori. &nbsp; Terminalul rulează Android 4.2 și vine...

GOCLEVER a anunțat astăzi lansarea unui nou smartphone Android cu preț accesibil și procesor dual core. E vorba despre modelul Quantum 4, pe care îl puteți admira mai jos într-o varietate de culori.

Terminalul rulează Android 4.2 și vine cu GPS, două sloturi SIM, conectivitate 3G și un display IPS. Avem la bordul său un procesor dual core Cortex A7 de 1.2 GHz, un GPU Mali 400 MP2 și 512 MB RAM. Ecranul IPS este unul de 4 inch, cu rezoluție de 800 x 480 pixeli. Aplicațiile de pe acest device vor fi stocate în memoria sa internă de 4 GB, dar și pe carduri microSD de până la 32 GB.

GOCLEVER lansează un smartphone accesibil dual core: Quantum 4, cu preț foarte atractiv!

Pe lista specificațiilor se află două camere, una frontală și una în spate, Bluetooth 4.0, radio FM iar handsetul integrează și un magazin virtual de ebooks și jocuri exclusive GOCLEVER. Smartphone-ul cântărește 130 de grame, măsoară 9.8 mm în grosime și vine cu 5 variante de capace spate de culori diferite: verde lime, albastru regal, roz, albastru cer sau roșu "wild".

Quantum 4 va fi disponibil de pe 31 octombrie la un preț promoțional de 399 lei, cu o campanie de precomenzi derulată în exclusivitate via Cel.ro între 8 și 18 octombrie.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×