Xiaomi va lansa un smartwatch în acest an, detaliu confirmat chiar de un co-fondator al companiei

941 ori
<b>Xiaomi va lansa un smartwatch în acest an, detaliu confirmat chiar de un co-fondator al companiei</b>Direct din partea co-fondatorului Xiaomi, și anume Lei Lu, aflăm faptul că spre sfârșitul acestui an vom asista la debutul unui prim smartwatch Xiaomi. Cu toate că detaliile despre acest produs lipsesc pentru moment, ne așteptăm să aflăm mai multe în

Smartwatch-urile și brățările fitness sunt la mare căutare în ultima vreme, produse ce par a cuceri publicul prin design și funcțiile puse la dispoziție, iar uneori și prin prețurile accesibile. Dacă și voi sunteți atrași de astfel de produse cu prețuri de buget, atunci vestea de astăzi nu poate decât să vă bucure.

Direct din partea unuia dintre co-fondatorii Xiaomi, și anume Liu De, aflăm că ni se pregătește un prim smartwatch Xiaomi ce urmează a debuta oficial în cursul acestui an. Cu toate că nu avem detalii cu privire la design sau specificații, ne așteptăm la un model arătos, unul ce va păstra cu siguranță un preț foarte accesibil pentru public.

De asemenea, rămâne de văzut și ce platformă software va aduce Xiaomi la bordul acestui smartwatch, Android Wear, TizenOS, dar și un OS propriu fiind puse pe lista de posibile alegeri ale companiei.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×