În sfârșit un nou smartphone pentru gameri: Much i5, smartphone de 5 inch cu butoane pentru gaming

Autor:  | Publicat în:  Much 1.372 ori
<b>În sfârșit un nou smartphone pentru gameri: Much i5, smartphone de 5 inch cu butoane pentru gaming</b>De la Xperia Play încoace nu am mai văzut un smartphone pentru gameri și mai ales nu unul cu butoane dedicate pentru gaming, deci ne incanta vestea apariției unui astfel de terminal. El poartă numele de Much i5 și poate fi admirat mai jos. &nbsp;...

De la Xperia Play încoace nu am mai văzut un smartphone pentru gameri și mai ales nu unul cu butoane dedicate pentru gaming, deci ne incanta vestea apariției unui astfel de terminal. El poartă numele de Much i5 și poate fi admirat mai jos.

Acesta este un telefon Android cu display de 5 inch, procesor quad core MediaTek și butoane integrate în zona laterală a carcasei. Veți putea folosi handsetul pentru a juca titluri, chiar și oldies, cu ajutorul unui emulator PlayStation. Produsul costă 200 de dolari prin Geekbuying și dotările sale includ suport pentru apelare via rețele 2G și 3G, display 720p IPS de 5 inch și un procesor quad core MediaTek de 1.2 GHz.

În sfârșit un nou smartphone pentru gameri: Much i5, smartphone de 5 inch cu butoane pentru gaming

Avem la dispoziție și un GPU PowerVR SGX 544, 1 GB RAM, 4 GB memorie internă, slot microSD, WiFi, Bluetooth 2.1, radio FM și o cameră de 8 megapixeli. Much i5 vine și cu port mini HDMI, micro USB, baterie de 3550 mAh și dacă ne luăm după clipurile integrate aici, butoanele de gaming par a răspunde bine la comenzi.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×