GoListen - aplicație românească pentru telefoane Android care Îți citește știrile

Autor:  | Publicat în:  Aplicatii Telefoane 1.144 ori
<b>GoListen - aplicație românească pentru telefoane Android care Îți citește știrile</b>Mediafax Group a lansat o aplicație pentru telefoane și tablete Android care permite utilizatorilor să se informeze fără a fi nevoie să citească, le aduce informația în format audio. Telefonul trebuie să fie conectat prin bluetooth sau cablu....

Mediafax Group a lansat o aplicație pentru telefoane și tablete Android care permite utilizatorilor să se informeze fără a fi nevoie să citească, le aduce informația în format audio. Telefonul trebuie să fie conectat prin bluetooth sau cablu.

GoListen - aplicație românească pentru telefoane Android care Îți citește știrile

O astfel de aplicație ajută atunci când ești în trafic și privirea trebuie să fie orientată spre drum și nu spre display-ul smartphone-ului + îți poți alege singur site-urile de pe care să te informezi față de un post radio care în majoritatea timpului redă muzică și glume care se doresc a fi haioase.

înca din 2008 am fost pionieri în dezvoltarea aplicațiilor de mobil, iar aceasta este doar una dintre aplicațiile care îți pot citi un text. Vom folosi engine-ul GoListen în majoritatea produselor Mediafax Group, dar și la crearea unor aplicații inovative”, spune Cosmin Pachiu - Project Manager al departamentului de telefonie mobilă Mediafax Group.

Sunt nevoie de mai multe etape înainte de a folosi GoListen:

1. Să fie instalată aplicația Ivona Text-to-Speech HQ;
2. Să fie descărcată Ivona Carmen România;
3.GoListen.

Cum vi se pare această idee românească?

⚡ Poți obține extra 20 euro pentru accesorii, cumpărând telefonul OnePlus 6T folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×