Clonă grosolană de HTC One X - imagini, detalii hardware

Autor:  | Publicat în:  HTC 2.860 ori
<b>Clonă grosolană de HTC One X - imagini, detalii hardware</b>Orice smartphone de top ajunge a fi copiat. De cele mai multe ori sunt telefoane de toată jenă cu mari probleme în ce privește designul, materialele, funcțiile încorporate. Și HTC One X s-a ales cu o clonă chinezească, un telefon dual-sim care la...

Orice smartphone de top ajunge a fi copiat. De cele mai multe ori sunt telefoane de toată jenă cu mari probleme în ce privește designul, materialele, funcțiile încorporate. Și HTC One X s-a ales cu o clonă chinezească, un telefon dual-sim care la exterior copiază smartphone-ul de top taiwanez.

Observați că au împrumutat logo-ul HTC cât și pe cel Beats Audio, dar din start se vede o grilă prea generos dimensionată pentru boxa încorporată. Din lateral se vede că nu are forma ușor curbată a lui One X și grosimea considerabil mai mare.

HTC One X fals

Rulează Android 4.0.1. Numele său se pare că va fi HTC One X+, vă dați seama câte trademark-uri mai încalcă. în pachet sunt și două baterii de 1980 mAh. Ar trebui să fie suficient pentru a oferi o autonomie considerabilă. Și unele icoane din meniu sunt copiate, dar navigarea prin aplicații nu se face printr-un fel de swipe lateral ca la One X original ci aplicațiile sunt dispuse altfel, se face un scroll vertical.

Nu am găsit informații legate de hardware, dar bănuiesc că aduce un single core. Un video explicativ:

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×