Mercedes-Benz România aduce versiunile site-ului său pentru smartphone și pentru sistemul multimedia

Autor:  | Publicat în:  știri diverse 1.180 ori
<b>Mercedes-Benz România aduce versiunile site-ului său pentru smartphone și pentru sistemul multimedia</b>Uite o știre mai aparte, o companie ce vinde automobile premium lansează o versiune a site-ului său pentru telefoanele de tip smartphone cât și pentru sistemul multimedia pe care-l regăsiți la unele automobile de top pe care le comercializează....

Uite o știre mai aparte, o companie ce vinde automobile premium lansează o versiune a site-ului său pentru telefoanele de tip smartphone cât și pentru sistemul multimedia pe care-l regăsiți la unele automobile de top pe care le comercializează. Din septembrie vor aduce și o versiune optimizată pentru tablete.

înțeleg versiunile pentru smartphone și tabletă, dar cred că sunt puține persoane care vor accesa site-ul Mercedes-Benz spre a se informa despre un model al companiei direct de pe ecranul sistemului multimedia al Mercedesului din dotare.

în versiunea mobi cel mai accesat s-ar putea să fie configuratorul auto. Când accesați site-ul www.mercedes-benz.ro în funcție de device-ul folosit va redirecta spre versiunea pc/ smartphone / sistem multimedia și pe viitor - tabletă.

Mercedes-Benz România aduce versiunile site-ului său pentru smartphone și pentru sistemul multimedia

Și declarațiile oficiale:

Noile versiuni ale website-ului Mercedes-Benz au fost create având la bază www.mercedes-benz.ro, dar conținutul a fost optimizat pentru smartphone-uri și COMAND Online. Acestea oferă detalii referitoare la toate modelele de autoturisme Mercedes-Benz, inclusiv configuratorul auto, precum și aplicația de localizare a Centrelor Mercedes-Benz din România”, afirmă Claudiu Arion, e-Business & CRM Manager, Mercedes-Benz România.

în acest moment, suntem primul brand auto din România care a implementat o soluție dedicată pentru telefonul mobil și sistemul multimedia integrat la bordul autoturismelor noastre (COMAND Online). Cele două versiuni au funcționalități multiple și paginile de conținut integral optimizate”, declară Valeriu Zaharia, Sales & Marketing Manager Mercedes-Benz Cars România.

Mi se pare salutară inițiativa Mercedes-Benz România și se adresează mai ales fanilor companiei germane care în acest mod se pot informa și de pe smartphone-ul din dotare sau tabletă, pe o versiune a site-ului care va funcționa mult mai rapid, browsing prin meniu cu o viteză mai mare.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×