Samsung primește un brevet pentru o tehnologie similară lui 3D Touch; vedem și un stylus S-Pen cu difuzor

908 ori
<b>Samsung primește un brevet pentru o tehnologie similară lui 3D Touch; vedem și un stylus S-Pen cu difuzor </b>Anul trecut odată cu iPhone 6s/6s Plus debuta și tehnologia 3D Touch - aceasta fiind descrisă drept o nouă metodă de interacțiune cu aplicațiile plasate pe ecranul de start, dar și cu alte funcții. Prin intermediul unei apăsări mai pronunțate pe ecran

În ultimul an am văzut din ce în ce mai mulți producători din zona tech ce au adus pe smartphone-uri o tehnologie similară lui 3D Touch de la Apple. Printre modelele de terminale din lumea Android ce beneficiază de această tehnologie a display-ului se numără Huawei P9 Plus, Huawei Mate S, ZTE Axon Mini, dar și Gionee S8 - telefon prezentat chiar în această primăvară în cadrul târgului Mobile World Congress.

Brevet Samsung

Aflăm astăzi că cei de la Samsung au primit de curând un brevet pentru o tehnologie similară lui 3D Touch, semn că anul viitor am putea primi un Galaxy S8 cu un asemenea feature la pachet. Exact ca în cazul modelelor iPhone, și aici vom avea parte de o metodă mai specială de interacțiune cu aplicațiile - la o apăsare mai pronunțată pe ecran urmând a fi afișate meniuri extra fără a deschide software-ul respectiv.

Brevet Samsung

Tot în aplicația de brevet de față este amintit faptul că utilizatorii vor putea interacționa astfel și prin intermediul unui stylus S-Pen pe viitoare modele Note. Acest din urmă accesoriu se pare că va primi un difuzor în partea de sus - introducere a cărei menire este aceea de a oferi smartphone-ului o mai bună protecție la contactul cu apa (difuzorul standard de pe smartphone urmând a fi eliminat). Cât de rapid vor fi puse în practică aceste lucruri mai sus menționate, nu se știe cu siguranță, dar un S8 cu 3D Touch sună interesant!

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×