Google a achiziționat Quickoffice

Autor:  | Publicat în:  Google 1.453 ori
<b>Google a achiziționat Quickoffice</b>Fiecare companie de top încearcă să-și asigure portofoliul și să aducă aproape servicii care să le permită a oferi o experiență mai plăcută. Așa face și Google care tocmai ce a anunțat achiziția Quickoffice. &nbsp; Vor integra Quickoffice...

Fiecare companie de top încearcă să-și asigure portofoliul și să aducă aproape servicii care să le permită a oferi o dezvoltare mai puternică în nișă. Așa face și Google care tocmai ce a anunțat achiziția Quickoffice.

Vor integra Quickoffice cu suita Google Apps. Ei spun că Quickoffice are o bază de utilizatori destul de mare și va ajuta Google să performeze în acest domeniu.

Presupun că vor folosi experiența acumulată de Quickoffice spre produce un Google Docs și mai matur, cu o serie de opțiuni în plus. Mă uit cât de repede acumulează teren suite ca Google Docs în dauna Microsoft Office. Atuul principal este legat de preț - zero la Google Docs și destul de mare la Office, peste prețul unei licențe de Windows 7.

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×