Google Pixel apare accidental într-o reclamă destinată termostatului inteligent Google Nest

1.157 ori
<b>Google Pixel apare accidental într-o reclamă destinată termostatului inteligent Google Nest</b>Iată că la scurt timp după ce fotografii reale cu smartphone-urile Google Pixel și Pixel XL au sosit pe web, avem parte și de un alt leak ce provine chiar din partea celor de la Google. Este vorba despre o reclamă destinată produselor Google Nest unde

În această dimineață v-am prezentat în cadrul unui articol noi fotografii cu smartphone-urile Google Pixel și Pixel XL - terminale al căror debut programat pentru data de 4 octombrie a fost confirmat ca urmare a distribuirii invitațiilor de presă. Pe lângă aceste materiale mai avem astăzi parte de un leak ce provine chiar din partea celor de la Google, unul dintre telefoanele pregătite făcându-și apariția 'accidental' într-o reclamă destinată termostatului smart Google Nest.

Google Pixel

Preț de câteva secunde vedem smartphone-ul Google Pixel, și remarcăm elementele de design deja cunoscute - precum zona din sticlă din spate, și panoul frontal ce ne amintește foarte mult de HTC One A9. Marginile generoase din jurul ecranului ies și aici în evidență, iar după cum bine știți aceste dispozitive pregătite în parteneriat cu HTC vor aduce dotări hardware similare.

Vorbim despre un procesor quad-core Qualcomm Snapdragon 820, despre un chip de 4 GB memorie RAM și despre o cameră foto principală de 12 megapixeli care ar urma să exceleze în condiții low-light. Singurele diferențe dintre cele două modele vor fi reprezentate de către diagonala ecranului (5 inch - Pixel / 5.5 inch - Pixel XL), și desigur de către capacitatea bateriei aflată la bord.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

iHunt Black Friday
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×