Windows Phone Apollo prezentat oficial pe 20 iunie, sub formă de preview

793 ori
<b>Windows Phone Apollo prezentat oficial pe 20 iunie, sub formă de preview</b>Iată că a venit și marele moment al anunțului oficial că Windows Phone 8 Apollo e gata de preview, care va avea loc pe 20 iunie, în cadrul unei întruniri oficiale Microsoft. Compania americană va anunța peste doar două săptămâni noul său OS...

Iată că a venit și marele moment al anunțului oficial că Windows Phone 8 Apollo e gata de preview, care va avea loc pe 20 iunie, în cadrul unei întruniri oficiale Microsoft. Compania americană va anunța peste doar două săptămâni noul său OS mobil, răspunzând astfel tuturor curiozităților și nelămuririlor despre noul Windows Phone.

Ne așteptăm aici la o platformă care va permite celor de la Nokia să lanseze în sfârșit un telefon dual core, probabil cu ecran 720p. Va fi interesant de văzut ce terminale vor fi prezentate odată cu demo-ul lui WP8 și probabil că Nokia, HTC și Samsung vor fi companiile favorite. Se zvonește că noul OS va aduce suport și pentru noi formaturi de terminale, eventual unele touch and type, rivale cu BlackBerry-urile. La cum merge RIM acum nu m-ar mira ca și WP8 să ruleze pe terminalele sale peste un an.

în fine, aflați că pe 20 iunie, în San Francisco va avea loc o "privire în viitorul lui Windows Phone", cum este numit evenimentul de către oficialii Microsoft. Mă aștept la o lansare în toamna, cam în perioada în care Windows Phone împlinește 2 ani, plus o avalanșă de terminale cu acest OS către finalul anului. Dacă HTC are deja un telefon WP cu camera de 16 megapixeli, să ne așteptăm ca în 2-3 luni să existe deja un Nokia  PureView de 30-40 MP cu Windows Phone 8? Foarte posibil!

Material Video Promovat:

Samsung Galaxy Active 2 LTE Unboxing și Setup, plus activare Orange Number Share

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×