Windows Phone Apollo prezentat oficial pe 20 iunie, sub formă de preview

Autor:  | Publicat în:  Windows Phone 747 ori
<b>Windows Phone Apollo prezentat oficial pe 20 iunie, sub formă de preview</b>Iată că a venit și marele moment al anunțului oficial că Windows Phone 8 Apollo e gata de preview, care va avea loc pe 20 iunie, în cadrul unei întruniri oficiale Microsoft. Compania americană va anunța peste doar două săptămâni noul său OS...

Iată că a venit și marele moment al anunțului oficial că Windows Phone 8 Apollo e gata de preview, care va avea loc pe 20 iunie, în cadrul unei întruniri oficiale Microsoft. Compania americană va anunța peste doar două săptămâni noul său OS mobil, răspunzând astfel tuturor curiozităților și nelămuririlor despre noul Windows Phone.

Ne așteptăm aici la o platformă care va permite celor de la Nokia să lanseze în sfârșit un telefon dual core, probabil cu ecran 720p. Va fi interesant de văzut ce terminale vor fi prezentate odată cu demo-ul lui WP8 și probabil că Nokia, HTC și Samsung vor fi companiile favorite. Se zvonește că noul OS va aduce suport și pentru noi formaturi de terminale, eventual unele touch and type, rivale cu BlackBerry-urile. La cum merge RIM acum nu m-ar mira ca și WP8 să ruleze pe terminalele sale peste un an.

în fine, aflați că pe 20 iunie, în San Francisco va avea loc o "privire în viitorul lui Windows Phone", cum este numit evenimentul de către oficialii Microsoft. Mă aștept la o lansare în toamna, cam în perioada în care Windows Phone împlinește 2 ani, plus o avalanșă de terminale cu acest OS către finalul anului. Dacă HTC are deja un telefon WP cu camera de 16 megapixeli, să ne așteptăm ca în 2-3 luni să existe deja un Nokia  PureView de 30-40 MP cu Windows Phone 8? Foarte posibil!


⚡ Pentru cei care încă nu folosesc Cloud (Dropbox mai exact)! Acesta e un serviciu online gratuit (există și varianta cu plată) prin intermediul căruia puteți stoca și împărtăși fișierele aflate pe PC/ Laptop cu telefonul, tableta ori alte persoane. Sincronizarea se realizează automat și puteți face chiar backup la fotografii și clipuri de pe telefon, care astfel vor putea fi văzute direct pe calculator. Practic e imposibil să mai pierdeți astfel conținutul important de pe telefon, dacă se întâmplă ceva cu acesta. Are de altfel sute de astfel de utilități. De exemplu la Mobilissimo îl folosim pentru a partaja mostrele foto și capturile de ecran pentru reviews. Faza e că la mod gratuit spațiul de stocare în cloud este limitat și ne-ar prinde bine câțiva MB în plus. Noroc că Dropbox oferă 500 MB spațiu gratuit în plus când cineva se înregistrează la acest serviciu. Cei 500 MB îi primim atât noi, cât și noul înregistrat, dar doar folosind acest link: https://db.tt/IoekmqRiBg Practic în afară de cei 2 GB inițiali, dacă vă înregistrați prin linkul de mai sus, mai obțineți 500 MB și ajungeți la 2,5 GB din prima. :)
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×