Google a Început să afișeze reclame În aplicația Gmail pentru Android, doar pentru unii utilizatori

1.131 ori
<b>Google a Început să afișeze reclame În aplicația Gmail pentru Android, doar pentru unii utilizatori</b>Cu câteva săptămâni în urmă au apărut zvonuri că Google ar pregăti o modificare a aplicației Gmail pentru Android. Modificarea nu era de bun augur pentru utilizatorii care vor un ecran aerisit, deoarece includea reclame în soft. &nbsp; Ei bine,...

Cu câteva săptămâni în urmă au apărut zvonuri că Google ar pregăti o modificare a aplicației Gmail pentru Android. Modificarea nu era de bun augur pentru utilizatorii care vor un ecran aerisit, deoarece includea reclame în soft.

Ei bine, astăzi câțiva utilizatori au primit deja această "funcție", ca să îi zicem așa. Se pare că Google a integrat reclame în zona Promotions din Inbox, într-un stil similar cu ceea ce se întâmplă pe desktop pe Gmail. E posibil ca Google doar să testeze aceste reclame înaintea unei lansări în cadru larg.

șansele sunt foarte mari ca un utilizator grăbit să își citească cel mai nou mail si să dea click pe reclamă și asta mai ales dacă are un device cu diagonală mică. E de înțeles că Google să facă astfel de modificări, mai ales că reclamele îi aduc un profit însemnat, dar merită oare sacrificiul legat de comfortul utilizatorilor? Ce urmează, reclame în Google+?

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×