Google Maps în varianta pentru mobil primeşte suport pentru destinaţii multiple

1.435 ori
<b>Google Maps în varianta pentru mobil primeşte suport pentru destinaţii multiple</b>Una dintre cele mai utilizate aplicații de navigare pe mobil, este cu siguranță Google Maps. Acest software primește astăzi o actualizare ce ne aduce posibilitatea de a seta destinații multiple, detaliu ce poate fi remarcat și din imaginile incluse mai

Google Maps îşi continuă evoluţia în varianta pentru mobil, aplicaţia primind în această săptămână o actualizare, care îi aduce suport pentru destinaţii multiple. Astfel, putem numi multiple zone în care avem de ajuns înainte de a trasa o rută.

Până acum puteam doar să trasăm un parcurs între un punct A şi un punct B, dar dacă doream să adăugăm şi un C, nu prea aveam soluţii. E drept că pe desktop puteam crea o rută cu multiple opriri, dar ar fi fost mult mai utilă funcţia pe mobil. Deocamdată ea a sosit pe Android şi ar trebui sa ajunga în curând şi pe iOS. Veţi observa noutatea de îndată ce apare un icon "plus" sub secţiunea Directions în Maps.

Astfel veţi putea alege să mergeţi şi la film, la aeroport, la magazin şi la stadion în aceeaşi zi cu un singur traseu, dacă doriţi. Actualizarea vine la fix, mai ales că e sezonul vacanțelor şi turiştii vor avea nevoie de o astfel de funcţie. Ea soseşte la nivel server-side, deci nu e nevoie să efectuaţi vreun update, câtă vreme aveţi versiunea 9.2.1 de soft.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×