Google Android e plin de buguri si erori!

Autor:  | Publicat în:  Google 1.043 ori
<b>Google Android e plin de buguri si erori!</b>Google afirma ca sistemul de operare Android va da startul unei noi ere a comunicatiilor wireless. Totusi unor developeri implicati in acest proiect, Android nu le-a adus decat dureri de cap si frustrare. Printre acestia se numara si Adam MacBeth,...

Google afirma ca sistemul de operare Android va da startul unei noi ere a comunicatiilor wireless. Totusi unor developeri implicati in acest proiect, Android nu le-a adus decat dureri de cap si frustrare.

Printre acestia se numara si Adam MacBeth, programator care si-a manifestat nemultumirile intr-un interviu cu cellular-news.com. Developerul afirma ca a petrecut saptamani intregi, incercand sa scrie programe pentru softul celor de la Google, gasind tool kitul pus la dispozitie de compania producatoare plin de buguri si "gauri". Plangerile in legatura cu software-ul nou nu sunt ceva neobisnuit, dar un numar destul de mare de developeri se plang de bugurile si erorile de programare cu care soseste SDK-ul celor de la Google.

Ce e mai rau este faptul ca unele dintre acestea sunt erori de baza, iar Google nu raspunde la feedbackul developerilor. La randul sau, compania care a dat nastere acestui proiect sustine sus si tare ca avem de-a face cu o versiune de inceput a pachetului de softuri, scuzandu-si astfel greselile. Android este "inima" initiativei Google, de a dezvolta telefoane ieftine, de masa, care pot accesa Internetul cu mare usurinta. De mentionat este si faptul ca gigantul motoarelor de cautare a promis 10 milioane de dolari celor care vor reusi sa dezvolte cele mai bune softuri, dupa cum va informam intr-un articol anterior.

Analistii din domeniu observa cum initiativa Google risca sa cada din nou in anonimat, de vreme ce activitatea grupului de developeri a inregistrat un regres, in special la capitolul posturi si comentarii, acestea scazand la cele 6000 din noiembrie la doar 1600 in aceasta luna. Astfel e reflectata frustrarea developerilor, care afirma ca sunt socati ca arhitectura de baza a platformei nu functioneaza cum s-ar fi asteptat.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×