Gresso lanseaza 2 noi telefoane de lux, Black Diamonds

Autor:  | Publicat în:  Gresso 2.070 ori
<b>Gresso lanseaza 2 noi telefoane de lux, Black Diamonds</b>Producatorul rus de telefoane de lux, Gresso este cunoscut pentru faptul ca foloseste aur si lemn rar in procesul de productie a telefoanelor sale si iata ca acum familia terminalelor stilate produse de companie primeste 2 noi membri. Noile handseturi fac...

Producatorul rus de telefoane de lux, Gresso este cunoscut pentru faptul ca foloseste aur si lemn rar in procesul de productie a telefoanelor sale si iata ca acum familia terminalelor stilate produse de companie primeste 2 noi membri.

Noile handseturi fac parte din colectia Avantgarde si probabil cunoasteti deja precedesorii acestora, modelelel Luna si Sol. Noua colectie, Black Diamonds, include 2 noi telefoane, varianta normala Black Diamonds si varianta Royal Black Diamonds. Ambele handseturi ruleaza Windows Mobile 6 si sunt dotate cu camere de 2 megapixeli, dar si cu display-uri fabricate din cristal de safire si tastura din titaniu. Aurul este folosit doar in cazul suruburilor si a catorva taste, in vreme ce carcasa este fabricata dintr-un lemn african rar si scump.

Intregul keypad al telefoanelor Gresso Avantgarde Royal Black Diamonds este fabricat din aur, in vreme ce tastele sunt integrate in diamante negre, extrem de rare. Toate aceste "simptome" ale opulentei si luxului au ca rezultat faptul ca exista doar 50 de astfel de modele in lume. Celalalt terminal, Avantgarde Black Diamonds va include doar 4 diamante negre incrustate in tastatura, restul keypadului fiind fabricat din aur. Evident,  nu va veti putea permite aceste telefoane, avand in vedere ca modelul Black Diamons va fi disponibil la pretul de 30.000 de euro, iar Royal Black Diamonds va va face cu 90.000 de euro mai sarac.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×