LG Nexus 5X - design ieftin şi neinspirat, dar ergonomic

385 ori
<b>LG Nexus 5X - design ieftin şi neinspirat, dar ergonomic</b>LG Nexus 5X aduce un design ergonomic, comod şi o talie de 7.9 mm. Terminalul cântăreşte 136 de grame, fiind deci mai uşor decât HTC One A9 (143 grame), dar şi mai gros cu 0.6 mm. În comparaţie cu Nexus 5, succesorul e mai subţire, dar şi mai greu

LG Nexus 5X aduce un design ergonomic, comod şi o talie de 7.9 mm. Terminalul cântăreşte 136 de grame, fiind deci mai uşor decât HTC One A9 (143 grame), dar şi mai gros cu 0.6 mm. În comparaţie cu Nexus 5, succesorul e mai subţire, dar şi mai greu cu 6 grame. Formatul e similar cu al aceluiaşi Nexus 5, dar parcă puţin mai rafinat.

Carcasa e fabricată din plastic şi are un spate soft touch, ce tinde să absoarbă grăsimea şi amprentele foarte uşor. Utilizarea cu o singură mână nu se face foarte uşor, în ideea că telefonul e destul de lung. Remarcăm aici şi protuberanța camerei, care nu e chiar estetică şi e greu de zis că acest model arată bine, el fiind mai degrabă banal şi şters ca design.

Îi lipseşte o personalitate aparte şi vine cu butoane cam zgomotoase şi care dau senzaţia de ieftin. Construcţia e OK şi în mare acesta rămâne un design utilitar şi atât.

Disponibilitate

Prețuri actualizate

 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×