Google Buzz, inseparabil de Gmail; apar controversele si butonul "Off"

1.463 ori
<b>Google Buzz, inseparabil de Gmail; apar controversele si butonul "Off"</b>Dupa lansarea serviciului Google Buzz, numit de unii "Twitter killer" sau "Facebook killer", gigantul motoarelor de cautare a inceput sa aiba unele probleme cu utilizatorii nemultumiti. Aparent, nu toata lumea apreciaza ca noul serviciu sa fie asociat...

Dupa lansarea serviciului Google Buzz, numit de unii "Twitter killer" sau "Facebook killer", gigantul motoarelor de cautare a inceput sa aiba unele probleme cu utilizatorii nemultumiti. Aparent, nu toata lumea apreciaza ca noul serviciu sa fie asociat contului de Gmail si sa nu aiba o versiune de sine statatoare.

Va reamintim ca Buzz permite transmiterea de mesaje pe web, dar si sharingul de imagini si clipuri video cu contactele si amicii dumneavoastra, intr-un stil ce aminteste de Facebook sau Twitter. Spre deosebire de acestea, Buzz este incorporat in Gmail, iar produsul Google creaza automat reteaua sociala a utilizatorului, in functie de contactele carora el le trimite mailuri cel mai des.

La doar cateva zile dupa lansarea acestui serviciu au aparut problemele, blogurile si publicatiile online afirmand ca legatura Buzz-Gmail reprezinta o incalcare a intimitatii. Acest pericol apare deoarece reteaua de contacte din Buzz este vizibila public (ca optiune standard) si ar putea dezvalui contactele private ale unor persoane.

Iata ca intre timp Google a implementat si un buton de "Off" pentru Buzz, dezactivand acest serviciu direct din Gmail. Aflam si ca au fost create peste 9 milioane de posturi si comment-uri de la lansarea acestui produs, dar si ca exista un client desktop rudimentar pentru Buzz. El este bazat pe Adobe Air si emuleaza interfata lui iPhone, oferind utilizatorului de pe PC o experienta tip mobil.

Clientul se updateaza la 2 minute, dar nu include notificari sau localizare pe harta. Puteti descarca softul de aici, dar retineti ca el are nevoie de imbunatatiri.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×