Imparte conexiunea 3G cu alti utilizatori cu ajutorul lui Sagem Orga SIMFi

1.671 ori
<b>Imparte conexiunea 3G cu alti utilizatori cu ajutorul lui Sagem Orga SIMFi</b>&nbsp; Cum ar fi daca ati putea ca in loc sa folositi o aplicatie router WiFi in genul celei de pe Palm Pre Plus sau sa cumparati un MiFi, pur si simplu sa va folositi de o cartela SIM pentru a obtine o conexiune 3G impartita cu alti utilizatori?...

Cum ar fi daca ati putea ca in loc sa folositi o aplicatie router WiFi in genul celei de pe Palm Pre Plus sau sa cumparati un MiFi, pur si simplu sa va folositi de o cartela SIM pentru a obtine o conexiune 3G impartita cu alti utilizatori? Raspunsul vine prin intermediul noii tehnologii Sagem Orga.

Aceasta companie si operatorul Telefonica lucreaza la SIMFi, o cartela USIM care incorporeaza radio WiFi si odata folosita pe un terminal, ea permite sharingul de conexiune 3G HSPA cu diversi clienti WiFi, avand astfel rol access point. SIMFi foloseste applet-uri ale toolkitului de pe SIM, acestea ruland chiar de pe cartela, astfel ca nu va fi nevoie ca handsetul sa fie configurat in mod special.

Utilizatorii vor trebui doar sa schimbe setarile access point-urilor, in special la capitolul securitate, prin intermediul meniului SIM. Ideea este promitatoare, iar parteneriatul cu Telefonica indica o lansare comerciala a produsului si nu doar dezvoltarea unui concept.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×