Google Currents Review - agregatorul de știri ideal (Video)

1.385 ori
<b>Google Currents Review - agregatorul de știri ideal (Video)</b>Continuăm review-urile de aplicații pe HTC One X cu Google Currents, un agregator de știri pe care îl consider ideal. în primul rând el vă oferă informațiile într-un format tip revistă, cu poze clar delimitate de text și o interfață ce...

Continuăm review-urile de aplicații pe HTC One X cu Google Currents, un agregator de știri pe care îl consider ideal. în primul rând el vă oferă informațiile într-un format tip revistă, cu poze clar delimitate de text și o interfață ce amintește de cea minimalistă și curată a lui Android 4.0.

Puteți descărca Google Currents aici și aflați că recent el a primit o actualizare la versiunea 1.1, care include acum 44 de limbi străine. Cum de nu știați de Currents? Ei bine el de abia acum este disponibil internațional, după ce a fost limitat doar la anumite țări pentru o perioadă. Aplicația permite să sincronizați articolele de ultimă oră din domeniile preferate (Lifestyle, Business, Sport, Tehnologie si multe altele) și să le citiți și offline dacă nu aveți acces la WiFi sau semnal 3G. Currents aduce și o îmbunătățire de 7 ori a performanțelor față de versiunea precedentă și un layout care se adaptează imediat la telefonul sau tableta voastră, atât în portret, cât și landscape.

îmi place faptul că avem în partea inferioară opțiunea de traducere instant, iar Google Translate este integrat cu succes în acest soft. Peste 14.000 de surse de informații sunt incluse în Google Currents, iar pe zona de tech am găsit nume mari ca Engadget sau CNET cu o aranjare în pagina foarte comodă și trecerea de la o pagină la alta pe bază de swipe. Aveți la dispoziție și opțiuni variate pentru mărimea de text, sincronizare, lista de conținuturi și altele.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×