Google face accesibila lumea continutului mobil!

1.190 ori
<b>Google face accesibila lumea continutului mobil!</b>Daca ati incercat vreodata sa navigati pe web de pe terminalul mobil ati observat ca uneori acest lucru poate deveni o activitate frustranta. Exista numeroase site-uri configurate pentru a fi vizualizate pe telefoanele mobile, dar continuturile sunt...

Daca ati incercat vreodata sa navigati pe web de pe terminalul mobil ati observat ca uneori acest lucru poate deveni o activitate frustranta. Exista numeroase site-uri configurate pentru a fi vizualizate pe telefoanele mobile, dar continuturile sunt limitate si nu multumesc toti utilizatorii.

Evident, utlizarea motoarelor de cautare este o alta sursa de frustrare, fiind groaznic de vizualizat toate rezultatele cautarii pe un display de doar 2 inch. Iata ca Google ne sare in ajutor, incercand sa remedieze situatia. Wall Street Journal ne informeaza ca gigantul motoarelor de cautare lucreaza la un serviciu care va permite utilizatorilor de telefoane mobile sa caute continuturi ca ringtone-uri, jocuri sau alte tipuri de media destinate terminalelor mobile.

Conform Wall Street Journal, utilizatorul noului serviciu Google va folosi un termen de cautare, pentru a gasi o lista de linkuri care il vor transporta catre continuturile mobile cautate. Google a colaborat cu providerii de content, pentru a face indexare neceseara pentru a le face continuturile "cautabile" pe un terminal mobil. Un acces mai usor la media si site-urile create pentru navigarea mobila va creste atat profiturile celor de la Google, cat si increderea utilizatorilor de telefoane mobile in browserele folosite.

Va sugeram sa va abonati la newsletterul nostru, pentru a fi printre primii care vor afla data lansarii noului serviciu de cautare al Google!

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×