Sony Ericsson pregateste modelul Victoria pentru lansare?!

1.594 ori
<b>Sony Ericsson pregateste modelul Victoria pentru lansare?!</b>Zvonurile in legatura cu noile terminale ce vor fi lansate de Sony Ericsson au luat locul celor despre iPhone recent, raspandindu-se cu viteza prin presa de specialitate. Printre cele mai asteptate handseturi se numara si modelul Victoria, un terminal...

Zvonurile in legatura cu noile terminale ce vor fi lansate de Sony Ericsson au luat locul celor despre iPhone recent, raspandindu-se cu viteza prin presa de specialitate. Printre cele mai asteptate handseturi se numara si modelul Victoria, un terminal misterios despre care se cunosc foarte putine detalii.

Terminalul soseste dotat cu o camera de 3.2 megapixeli, intr-un ambalaj de o grosime mai mica decat a celebrului T650. Pentru a mentine profilul zvelt al telefonului, producatorul a montat lentila camerei direct pe corpul telefonului, in spatele unei parti metalice glisante. Eternele zvonuri afirma ca terminalul va fi anuntat oficial de catre Sony Ericsson la mijlocul lunii august, dar speram sa obtinem mai multe detalii despre Victoria pana atunci.

Deja pare un cliseu: Sony Ericsson anunta un nou terminal despre care nu stim nimic? Da. Producatorul a botezat modelul cel putin temporar cu un nume feminin? Da. Data oficiala de lansare nu este inca data publicitatii? Da. Conceptul de slim este dus la un alt nivel? Da. La aceste intrebari puteau raspunde afirmativ cu usurinta bloggerii si redactorii din presa de specialitate, asaltati de avalansa de zvonuri marca Sony Ericsson. Pe cand un Zvonofon, Sony?

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×