Google face prima referință oficială la Android 11, cu ocazia conferinței Android Dev Summit 2019

862 ori
<b>Google face prima referință oficială la Android 11, cu ocazia conferinței Android Dev Summit 2019</b>Deși pe final de an s-ar crede că evenimentele destinate dezvoltatorilor s-au încheiat, în realitate lucrurile nu stau deloc așa. Pe finalul acestei luni este programată conferința Android Dev Summit 2019, ediție în cadrul căreia

Deși pe final de an s-ar crede că evenimentele destinate dezvoltatorilor s-au încheiat, în realitate lucrurile nu stau deloc așa. Pe finalul acestei luni este programată conferința Android Dev Summit 2019, ediție în cadrul căreia Google va vorbi despre noi funcționalități aduse lui Android 11. Este prima mențiune oficială a acestui viitor release software și nu se mai folosesc nume de cod precum în trecut.

Android 11

Cel mai probabil se va merge și în cazul acestei versiuni pe renunțarea la nume de desert și vom avea Android 11. Aflăm că în cadrul acestei conferințe, Google va vorbi despre stocarea "scoped" ce va deveni opțională în următoarea versiune Android. Acest tip de stocare permite aplicațiilor să își creeze un folder propriu pentru salvarea de date, astfel că nu mai are nevoie de permisiuni pentru a salva fotografiile de exemplu în galerie, având un dosar propriu asociat.

Ar fi doar una dintre noutățile pe care Android 11 le va aduce la pachet, funcționalitate inițial destinată pentru Android 10. Sperăm totuși ca noul release să vină cu lucruri mai interesante și mai numeroase la pachet.. 

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×