Google anunță Android 10 Go Edition! OS-ul pentru telefoane de buget este acum mai sigur și mai rapid

2.980 ori
<b>Google anunță Android 10 Go Edition! OS-ul pentru telefoane de buget este acum mai sigur și mai rapid</b>Cum planurile pentru un Android destinat terminalelor feature-phone sunt puse momentan în standby, Google își îndreaptă atenția către cealaltă platformă software low-end și anume Android GO. Astăzi vine anunțul lui

Cum planurile pentru un Android destinat terminalelor feature-phone sunt puse momentan în standby, Google își îndreaptă atenția către cealaltă platformă software low-end și anume Android GO. Astăzi vine anunțul lui Android 10 Go Edition - release creat special pentru acele smartphone-uri accesibile cu dotări modeste și până la 1.5 GB RAM. Ce noutăți aduce această versiune descoperim în continuare!

Suntem informați că printre cele mai importante inovații aduse de către acest release în comparație cu Android 9 Go se numără optimizarea adusă pentru deschiderea aplicațiilor. Acestea se deschid acum cu 10% mai rapid și avem parte acum de o funcție specială de criptate pentru telefoanele entry-level ce rulează Android 10 Go. 

Android Go

La pachet sunt incluse și noi funcții în cadrul aplicațiilor Google, un exemplu fiind Google Go ce beneficiază acum de funcții bazate pe suportul AI. Lens Go va oferi traduceri instant pentru text, iar YouTube Go este optimizat pentru a fi mai eficient și în cazul conexiunilor slabe la internet. Nu în ultimul rând Gallery Go primește organizare automată a imaginilor de pe telefon folosindu-se de AI.

Google aduce în acest ecosistem Android Go și aplicații 3rd party optimizate pentru hardware-ul modest, printre care Facebook, Uber, Spotify, Messenger sau Twitter. Deși nu avem detalii despre data la care va începe distribuirea lui Android 10 Go Edition, aflăm că în ultimele 18 luni peste 500 companii au investit în această platformă.

Au fost lansate peste 1500 modele Android Go pe piață, în 180 țări la nivel global. 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×