Reduceri și Campanii Online #356: Azi evoMAG, Cărturești, Notino, Altex [...]

836 ori
<b>Reduceri și Campanii Online #356: Azi evoMAG, Cărturești, Notino, Altex [...]</b>În prag de weekend am mai dat o tură prin online pentru a vedea ce ne oferă retailerii în materie de promoții în aceste zile. Veștile sunt bune pentru că avem numeroase reduceri pentru o gamă variată de produse

În prag de weekend am mai dat o tură prin online pentru a vedea ce ne oferă retailerii în materie de promoții în aceste zile. Veștile sunt bune pentru că avem numeroase reduceri pentru o gamă variată de produse. Aveți mai jos o listă a celor mai proaspete campanii organizate în online iar la final de articol găsiți și un produs erou al zilei!

Produsul erou al zilei:

În oferta QuickMobile.ro găsiți în aceste zile și brățara fitness Honor Band 3 la un preț special de doar 79 lei. Puteți aplica și codul QUICK202 pentru o extra reducere de 3% și aflați că brățara de față dispune de certificare 5ATM pentru rezistență la apă, de un senzor de puls și de pedometru. Bateria de la interior oferă peste o săptămână de autonomie. 

Notă: Link-urile incluse în cadrul acestui articol sunt unele de tip afiliat, iar cumpărând prin intermediul lor, ajutați Mobilissimo să obțină un comision prin care putem acoperi o parte din cheltuielile aferente menținerii site-ului online. Mulțumim tuturor pentru susținere!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×