OnePlus va aduce Android 10 și pe terminale mai vechi precum OnePlus 5, prin actualizarea la Oxygen OS 10

1.374 ori
<b>OnePlus va aduce Android 10 și pe terminale mai vechi precum OnePlus 5, prin actualizarea la Oxygen OS 10</b>Un aspect pe care publicul îl apreciază la OnePlus este și interesul acordat în ceea ce privește suportul software. Am văzut cum telefoane precum OnePlus 7 și OnePlus 7 Pro s-au bucurat rapid de cel mai nou release Android 10

Un aspect pe care publicul îl apreciază la OnePlus este și interesul acordat în ceea ce privește suportul software. Am văzut cum telefoane precum OnePlus 7 și OnePlus 7 Pro s-au bucurat rapid de cel mai nou release Android, iar acum aflăm că și terminalele anterior lansate de către companie vor beneficia de Android 10.

O actualizare la Oxygen OS 10 este pregătită și pentru modele precum OnePlus 5, OnePlus 5T, OnePlus 6, dar și OnePlus 6T. Acestea din urmă au programat un update la Oxygen OS Open Beta (bazat pe Android 10) chiar în următoarele săptămâni, cel târziu până la final de lună. Un build stabil este așteptat să vină în noimebrie.

Cât despre OnePlus 5 și OnePlus 5T se pare că acestea nu vor primi un Open Beta precum modelele mai sus menționate, ci vor face trecerea direct la varianta finală și stabilă. Acest update ar urma să vină în trimestrul 2 din 2020, adică undeva în perioada aprilie - iunie. 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×