Google ia poziție față de reclamele din zona de notificări și aplicațiile ce păcălesc utilizatorii

943 ori
<b>Google ia poziție față de reclamele din zona de notificări și aplicațiile ce păcălesc utilizatorii</b>Google a publicat o nouă serie de politici pentru Google Play, referindu-se în special la reclamele din zona de notificări și taxarea utilizatorului în aplicație (In-App purchases). Deși Android e un ecosistem deschis, chiar și aici există reguli...

Google a publicat o nouă serie de politici pentru Google Play, referindu-se în special la reclamele din zona de notificări și taxarea utilizatorului în aplicație (In-App purchases). Deși Android e un ecosistem deschis, chiar și aici există reguli care trebuie urmate.

Google Play Store vine un set de reguli și politici pe care dezvoltatorii trebuie să le respecte dacă vor ca aplicația lor să fie aprobată. Google și-a actualizat termenii în această săptămână, oferind câteva clarificări. Printre altele, compania a interzis aplicațiile care generează reclame mascate drept notificări. Interdicția se aplică de fapt pentru orice modalitate de a servi reclame fără ca utilizatorul să își dea  seama.

O altă metodă ilicită de a include reclame în Android era crearea unui shortcut pe homescreen. în plus, Google a cerut ca politicile legate de jocuri de noroc să fie mai bine detaliate și un lucru foarte important, gigantul american a cerut și ca aplicațiile să nu ne mai momească pentru a le da rating-uri. știți și voi acele promisiuni că primiți bănuți de aur în joc sau alte resurse dacă dați un rating în Google Play. Ei bine, gata cu așa ceva!

O ultimă cerință este ca toate aplicațiile să folosească sistemul de taxare în aplicație Google Play.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×