Huawei Honor 3 ar putea fi anunțat oficial pe 28 august

Autor:  | Publicat în:  Huawei 993 ori
<b>Huawei Honor 3 ar putea fi anunțat oficial pe 28 august</b>Se pare că producătorul chinez Huawei ar putea prezenta oficial noul său smartphone Honor 3 pe 28 august, conform unor surse din China. Acest model a ajuns pe web în câteva fotografii în ultimele luni, deci era de așteptat să se lanseze în...

Se pare că producătorul chinez Huaweiar putea prezenta oficial noul său smartphone Honor 3 pe 28 august, conform unor surse din China. Acest model a ajuns pe web în câteva fotografii în ultimele luni, deci era de așteptat să se lanseze în curând.

Seria Honor nu este una atât de high end precum cea Ascend, care include modele de top că Ascend Mate și Ascend P6. Huawei Honor 3 va sosi cu un display de 4.7 inch cu rezoluție 720p, un procesor quad core K3V2E de 1.5 GHz și 2 GB RAM la interior. Terminalul poate fi admirat în imaginea de mai sus și trebuie să recunosc că nu arată deloc rău.

Vom primi și 8 GB memorie internă, dintre care doar 3.13 GB vor fi disponibili pentru utilizatori. Huawei Honor 3 mai este dotat și cu slot microSD, o cameră de 13 megapixeli în spate și o cameră frontală de 1 megapixel. Android 4.2.2 este platforma acestui device, iar o baterie de 2230 mAh îl alimentează. Peste Android vom avea aplicat Emotion UI 1.6, iar per total acest model nu sună deloc rău pentru un device midrange.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×