Google începe distribuirea lui Android 7.1.2 către device-urile Pixel și Nexus compatibile

2.653 ori
<b>Google începe distribuirea lui Android 7.1.2 către device-urile Pixel și Nexus compatibile</b>Iată că la scurt timp de la apariția informației cu privire la faptul că Google a început actualizarea la Android 7.1.2 Nougat pentru terminalele Pixel C și Nexus Player, se confirmă distribuirea acestei versiuni. Noul release sosește via OTA și poate fi

După câteva zvonuri referitoare la faptul că Android 7.1.2 Nougat a început să poposească pe terminale ca Pixel C și Nexus Player, iată că astăzi cei de la Google confirmă debutul oficial al acestei noi versiuni. Release-ul vine sub formă de factory images și fișiere OTA, iar printre device-urile ce vor primi acest update se numără următoarele: Pixel, Pixel XL, Pixel C, Nexus Player, Nexus 5X și Nexus 6P. 

Există și două terminale ce nu se vor putea bucura de această actualizare și anume Nexus 6 și Nexus 9. Cât despre noutățile aduse, Google menționează rezolvarea unor bug-uri precum stingerea din senin a telefoanelor, zgomotele de tip pop remarcate la un nivel de volum crescut, dar și glitch-uri ale camerei foto.

Pe listă se mai află și update-urile de securitate pe aprilie, îmbunătățiri ale scanner-ului de amprente și alerte cu privire la nivelul de utilizare a bateriei. Aflați că actualizarea se va distribui via OTA, dar dacă sunteți nerăbdători puteți instala update-ul manual folosind imaginea OTA (descarcă) sau pe cea factory (descarcă).

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×