Google începe distribuirea lui Android 7.1.2 către device-urile Pixel și Nexus compatibile

Autor:  | Publicat în:  Android 2.477 ori
<b>Google începe distribuirea lui Android 7.1.2 către device-urile Pixel și Nexus compatibile</b>Iată că la scurt timp de la apariția informației cu privire la faptul că Google a început actualizarea la Android 7.1.2 Nougat pentru terminalele Pixel C și Nexus Player, se confirmă distribuirea acestei versiuni. Noul release sosește via OTA și poate fi

După câteva zvonuri referitoare la faptul că Android 7.1.2 Nougat a început să poposească pe terminale ca Pixel C și Nexus Player, iată că astăzi cei de la Google confirmă debutul oficial al acestei noi versiuni. Release-ul vine sub formă de factory images și fișiere OTA, iar printre device-urile ce vor primi acest update se numără următoarele: Pixel, Pixel XL, Pixel C, Nexus Player, Nexus 5X și Nexus 6P. 

Există și două terminale ce nu se vor putea bucura de această actualizare și anume Nexus 6 și Nexus 9. Cât despre noutățile aduse, Google menționează rezolvarea unor bug-uri precum stingerea din senin a telefoanelor, zgomotele de tip pop remarcate la un nivel de volum crescut, dar și glitch-uri ale camerei foto.

Pe listă se mai află și update-urile de securitate pe aprilie, îmbunătățiri ale scanner-ului de amprente și alerte cu privire la nivelul de utilizare a bateriei. Aflați că actualizarea se va distribui via OTA, dar dacă sunteți nerăbdători puteți instala update-ul manual folosind imaginea OTA (descarcă) sau pe cea factory (descarcă).

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×