Carcase destinate lui Xiaomi Mi 6 confirmă prezența unei camere duale la pachet; vedem și fotografii ale protecțiilor de ecran

560 ori
<b>Carcase destinate lui Xiaomi Mi 6 confirmă prezența unei camere duale la pachet; vedem și fotografii ale protecțiilor de ecran</b>În această lună așteptăm și debutul smartphone-ului Xiaomi Mi 6, telefon care la ultima verificare sosea cu procesor octa-core Qualcomm Snapdragon 835 la interior. Am văzut câteva randări mai mult sau mai puțin realiste care ne dezvăluiau prezența unei

În ultimele zile parcă numărul de leak-uri asociate lui Xiaomi Mi 6 a crescut serios, lucru ce este de înțeles dacă luăm în calcul faptul că lansarea flagship-ului ar fi programată pentru această lună în curs. Astăzi vedem noi materiale ce vin să confirme unele dotări ale terminalului, în prim plan fiind o serie de fotografii ale unei carcase destinate lui Mi 6.

Acest accesoriu confirmă prezența unei camere foto duale la pachet și totodată dezvăluie că panoul frontal va fi caracterizat de margini foarte înguste în jurul ecranului. Forma generală a telefonului nu se va schimba prea mult comparativ cu modelul precedent, urmând ca noutățile majore să fie remarcate în special la interior unde așteptăm un procesor octa-core Qualcomm Snapdragon 835.

Xiaomi Mi 6

Trecând mai departe, avem și fotografii ale unor protecții pentru ecranul lui Mi 6, accesorii care confirmă într-un fel sau altul faptul că telefonul va sosi pe alb și negru. Nu în ultimul rând avem și o fotografie reală cu flagship-ul ce ne este pregătit și cel puțin până în acest moment, este cea mai detaliată imagine pe care am văzut-o.

Xiaomi Mi 6

Se observă din nou camera foto duală cu bliț LED, panoul spate curbat spre margini pentru un grip mai bun și desigur faptul că avem aici un finisaj de tip glossy. Zvonurile vorbesc și despre existența unei variante Mi 6 Plus mai bine echipată din punct de vedere hardware. 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Black Friday Direct:

*Cumpărând accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării de la retailer. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×