Google anunță lansarea lui Android 7.1.2 și dă startul unui program de testare beta

4.280 ori
<b>Google anunță lansarea lui Android 7.1.2 și dă startul unui program de testare beta </b>Un anunț interesant a fost făcut de către cei de la Google în urmă cu doar câteva ore, anunț ce se referă la debutul unui nou release Android. Este vorba despre Android 7.1.2 Nougat, update ce poate fi deja testat de către curioși grație unui

Un anunț surpriză vine astăzi din partea celor de la Google, anunț ce se referă la debutul lui Android 7.1.2 Nougat. Acest release va fi distribuit curând oficial pe terminalele compatibile, dar pentru moment cei interesați îl pot testa prin intermediul programului Android Beta.

Printre terminalele compatibile cu această versiune Beta se numără Pixel, Pixel XL, Nexus 5X, Nexus Player și Pixel C, cu promisiunea că și Nexus 6P va fi adăugat curând pe listă. Din câte aflăm, Android 7.1.2 este un release de maintenanță ce aduce modificări minore precum rezolvarea unor bug-uri, optimizări și o serie de îmbunătățiri aduse pentru operatori și utilizatori.

Google ne invită să testăm acest release prin aplicarea pentru Android Beta Program, lucru ce îl puteți face de aici, urmând ca mai apoi în câteva zile să primiți și actualizarea pentru telefonul sau tableta înscrisă via OTA. De asemenea, există și posibilitatea de flash manual. Versiunea finală va fi disponibilă fix pentru terminalele mai sus menționate.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×