ASUS ZenFone 3 Zoom începe să primească actualizarea la Android 7.1.1 Nougat, scapă de bloatware cu această ocazie

983 ori
<b>ASUS ZenFone 3 Zoom începe să primească actualizarea la Android 7.1.1 Nougat, scapă de bloatware cu această ocazie</b>Odată cu actualizarea la Android 7.1.1 Nougat iată că utilizatorii de smartphone-uri ASUS ZenFone 3 Zoom se pot bucura de eliminarea bloatware-ului preinstalat pe device. Update-ul aduce și alte noutăți pentru telefonul axat pe funcții foto și

ASUS ZenFone 3 Zoom este cel mai nou cameraphone al celor de la ASUS, fiind prezentat în ianuarie, dar pus în vânzare în mai. Azi aflăm că terminalul a început să primească actualizarea la Android 7.1.1 Nougat, care aduce şi alte veşti bune.

Spre exemplu terminalul scapă de bloatware. Aceasta mutare a început să fie realizată de ASUS tot mai mult în ultimul an, fiecare actualizare importanta dezinstalând câteva dintre aplicaţiile de pe terminalele sale ZenFone. Era şi cazul pentru că în intervalul apariţiei seriilor ZenFone 2 - ZenFone 3 se ajunsese la peste 50 de aplicaţii preinstalate.

Revenind la ZenFone 3 Zoom şi la update, el aduce pe lângă Nougat şi al său multitasking split screen, administrare mai bună a bateriei şi notificări mai aerisite şi noul ZenUI 20.31.49.2. Mai primim şi suport pentru captura foto RAW, Google Now şi Google Assistant integrate în ZenUI launcher. Mărimea pachetului software este de aproximativ 1.1 GB.

Telefonul costă în jur de 329 dolari în SUA şi mă aştept ca la noi să ajungă la 400 de euro. Are dotări similare cu ZenFone 3, adică 4 GB RAM şi procesor Snapdragon 625, plus ecran Full HD de 5.5 inch, dar aduce o cameră duală 12 MP ca extra, cu zoom optic de 2.3x.

Material Video Promovat:

Teste acoperire și viteză 5G în București prin Speedtest Ookla, în rețeaua Orange

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×