Google Începe distribuția lui Android 4.4.4 KitKat pentru o serie de terminale din gama Nexus

1.140 ori
<b>Google Începe distribuția lui Android 4.4.4 KitKat pentru o serie de terminale din gama Nexus</b>Deși nimeni nu se aștepta, iată că cei de la Google au început încă de aseară distribuția unui nou build KitKat, și anume Android 4.4.4. Acesta sosește pentru o serie de terminale din gama Nexus, terminale printre care se numără...

Deși nimeni nu se aștepta, iată că cei de la Google au început încă de aseară distribuția unui nou build KitKat, și anume Android 4.4.4. Acesta sosește pentru o serie de terminale din gama Nexus, terminale printre care se numără smartphone-urile Nexus 4 și Nexus 5, cât și tabletele Nexus 7 (WiFi), Nexus 7 (2012) și Nexus 10.

Acest update vine într-un mod surprinzător, asta după ce chiar acum ceva timp actualizarea Android 4.4.3 era anunțată pentru o serie de terminale. Din câte se pare, acest nou update are doar rolul de a rezolva câteva probleme de securitate, cum ar fi atacurile OpenSSL. De asemenea, aflăm și faptul că noul update nu include funcția de kill-switch, funcție mult-vehiculată în ultimul timp.

Google Începe distribuția lui Android 4.4.4 KitKat pentru o serie de terminale din gama Nexus

Aceasta are rolul de a pune la dispoziția utilizatorului posibilitatea de a șterge toate datele de pe terminal în cazul unui furt, și de a bloca eventual de la distanță terminalul cu pricina. Cu toate acestea, funcția de kill-switch ar putea fi inclusă în următorul update important Android, și anume Android 5.0, OS ce ar putea fi prezentat săptămâna viitoare în cadrul conferinței Google I/O 2014.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×