Motorola Moto X+1 din nou subiect de scăpări, de această dată filmat; O sursă "ciudată" insistă că e real! (Video)

Autor:  | Publicat în:  Motorola 949 ori
<b>Motorola Moto X+1 din nou subiect de scăpări, de această dată filmat; O sursă "ciudată" insistă că e real! (Video)</b>Se pare că leaksterul TKT&nbsp;e hotărât să se afirme, astfel că după ce a fost prins cu mâța în sac că a falsificat o imagine cu un presupus Motorola Moto X+1, acum revine cu noi scăpări. E vorba despre același model, de această dată...

Se pare că leaksterul TKT e hotărât să se afirme, astfel că după ce a fost prins cu mâța în sac că a falsificat o imagine cu un presupus Motorola Moto X+1, acum revine cu noi scăpări. E vorba despre același model, de această dată prezentat în două clipuri hands on.

Sursa insistă ca și prima imagine era reală, deși mai multe site-uri au dovedit că era vorba despre o imagine cu Moto X preluată dintr-un review al celor de la T3. în fine în primul clip vedem un prim plan cu ecranul lui Moto X+1, dar întregul video este blurat și întrezărim doar câteva iconuri. Al doilea clip e ceva mai lung și prezintă o nouă animație de boot și ecranul acestui device.

Motorola Moto X+1

Noul Moto X+1 ar avea un display Full HD de 5.2 inch, iar judecând după filmare, el pare cu adevărat un smartphone destul de mare. Observăm că aplicații precum Instagram, OneDrive sau Speedtest sunt instalate și nu m-ar mira să apară și benchmarkuri cu acest nou venit în curând. Ecranul său arata foarte bine, dar telefonul pare destul de gros din profil. Evident, nu îi mai dăm atât de mult credit sursei, după falsul sau, dar trebuie să recunoaștem că ne intriga aceste clipuri. Si camera se intrezareste putin si pare a avea dimensiuni rezonabile.

Să fie acesta cu adevărat Moto X+1?


​

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×