CEO-ul BlackBerry, John Chen prezintă două noi modele ale companiei: BlackBerry Passport și BlackBerry Classic

1.025 ori
<b>CEO-ul BlackBerry, John Chen prezintă două noi modele ale companiei: BlackBerry Passport și BlackBerry Classic</b>După conferință pentru anunțarea rezultatelor financiare și întrunirea cu investitorii, oficialii BlackBerry au participat la un eveniment de presă, în cadrul căruia au prezentat noi modele BlackBerry. CEO-ul John Chen a fost fotografiat cu noile...

După conferință pentru anunțarea rezultatelor financiare și întrunirea cu investitorii, oficialii BlackBerry au participat la un eveniment de presă, în cadrul căruia au prezentat noi modele BlackBerry. CEO-ul John Chen a fost fotografiat cu noile BlackBerry Passport și BlackBerry Classic în mână.

Aceste două smartphone-uri rulează BlackBerry OS 10 și ambele vin cu tastaturi arătoase. BlackBerry Passport a fost cunoscut o bună perioadă drept Windermere și se pare că va fi lansat în luna septembrie. BlackBerry Classic va veni în noiembrie, iar revenind la Passport, el va veni pe alb sau negru și va fi foarte lat. Dotările sale includ un display pătrat de 4.5 inch, cu rezoluție de 1440 x 1440 pixeli, o tastatură QWERTY care ar putea veni cu suport touch și gesturi integrate.

CEO-ul BlackBerry, John Chen prezintă două noi modele ale companiei: BlackBerry Passport și BlackBerry Classic

Cei care au văzut acest model afirma că e chiar mai lat decât Galaxy Note 3 și că nu pare foarte comod. Având în vedere că BlackBerry se afla în parteneriat cu Foxconn, mă aștept ca ei să ofere noile terminale la un preț rezonabil, deoarece costul de producție e acum mai mic. Modelul Classic pare a urma direcția traditionala de design a celor de la BlackBerry și va plăcea celor atașați de brandul lor de mulți ani.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×