Google introduce aplicația Cardboard; noi experiențe 3D pentru utilizatori

Autor:  | Publicat în:  Google 716 ori
<b>Google introduce aplicația Cardboard; noi experiențe 3D pentru utilizatori</b>în timp ce alți producători, cum ar fi Samsung au venit pe piață cu dispozitive ca și Gear VR,cei de la Google au creat o soluție foare accesibilă care face în mare parte același lucru. Numele acestui device este Google Cardboard, un dispozitiv...

în timp ce alți producători, cum ar fi Samsung au venit pe piață cu dispozitive ca și Gear VR,cei de la Google au creat o soluție foare accesibilă care face în mare parte același lucru. Numele acestui device este Google Cardboard, un dispozitiv realizat din carton ce ne transformă smartphone-ul într-un adevărat mediu 3D interactiv.

Potrivit celor de la Google, până în acest moment au fost livrare peste 500.000 de astfel de dispozitive, numărul lor fiind în continuă creștere. Pentru a ajuta la popularizarea lui Cardboard, Google lansează astăzi aplicația cu același nume în care vom regăsi o serie de jocuri captivante, concerte, teste de condus, și multe alte situații prezentate în 3D.

Google introduce aplicația Cardboard; noi experiențe 3D pentru utilizatori

De asemenea, odată cu această aplicație, Google va pune la dispoziția dezvoltatorilor SDK-ul necesar pentru crearea unor noi aplicații la fel de captivante. Totodată, Google anunță faptul că angajează noi dezvoltatori pentru a lucra alături de ei în acest proiect al viitorului.

❗ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×