Muzeul Selfie-urilor inaugurat de Huawei pe 17 decembrie la Bucuresti

Autor:  | Publicat în:  Huawei 425 ori
<b>Muzeul Selfie-urilor inaugurat de Huawei pe 17 decembrie la Bucuresti</b>O inițiativă inedită a celor de la Huawei ne aduce un concept nou, cel de muzeu al selfie-urilor, care va fi inaugurat pe 17 decembrie în București. Acest muzeu va fi de tip pop up și este cu circuit închis, putând fi vizitat doar pe parcursul...

O inițiativă inedită a celor de la Huawei ne aduce un concept nou, cel de muzeu al selfie-urilor, care va fi inaugurat pe 17 decembrie în București. Acest muzeu va fi de tip pop up și este cu circuit închis, putând fi vizitat doar pe parcursul evenimentului asociat.

în cadrul acestui eveniment vor exista și demonstrații live de selfie-uri panoramice, realizate cu telefonul Huawei Ascend P7. De asemenea, va fi anunțat și numărul de romani care au făcut selfie-uri cu telefoanele Huawei în acest an. Muzeul Selfie-urilor își face debutul miercuri, pe 17 decembrie, la ora 12:00, pe strada Constantin Mille, lângă Cercul Militar, în locația Alt Shift.

Vă reamintesc că Huawei Ascend P7 are o cameră frontală de 8 megapixeli și că ne aflăm într-un an dominat de cuvântul "selfie". De la vedetele care se pozau la Oscaruri și până la scăpări ale pozelor personale ale celebrităților, selfie-ul a devenit o isterie, dar și un aspect al culturii și civilizației moderne.

❗ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×