Google îşi schimbă logo-ul, cu unul mai plat şi mai puţin bombastic (Video)

Autor:  | Publicat în:  Google 1.517 ori
<b>Google îşi schimbă logo-ul, cu unul mai plat şi mai puţin bombastic (Video)</b>Ce ar fi o companie fără un logo? Identitatea vizuală este crucială, mai ales pentru un gigant că Google, logo-ul sau colorat &icirc;nsoţindu-ne zilnic, &icirc;n produse că Gmail, Google+, Adsense şi evident &icirc;n motorul de căutare. Ei bine,...

Ce ar fi o companie fără un logo? Identitatea vizuală este crucială, mai ales pentru un gigant că Google, logo-ul sau colorat însoţindu-ne zilnic, în produse că Gmail, Google+, Adsense şi evident în motorul de căutare. Ei bine, azi are loc o schimbare majoră, iar Google primeşte un nou logo.

Văzând evoluţia logo-ului de-a lungul anilor am observat că el a devenit din ce în ce mai puţin bombastic, mai modest, cu fonturi mai subţiri şi culori mai puţin ţipătoare. Prin cea mai nouă modificare vedem un logo mai plat, iar cele două litere "O" nu mai sunt acum înclinate, ci sunt 2 cercuri perfect normale. E interesant că din toate literele, doar acel "e" a rămas înclinat, lucru pe care îl asociem mai degrabă cu Internet Explorer sau mai nou Edge.

Google îşi schimbă logo-ul, cu unul mai plat şi mai puţin bombastic (Video)

Ultimul logo avea al doilea "g" cu un font mai aproape de scrisul de mână, iar un L care era în varianta "lower case". Acum primim un G mai labarţat şi un L generic, acela pe care îl confundăm uneori cu "I" mare atunci când vedem un text scris. Google s-a schimbat mult în cei 17 ani de existenţa ai săi şi puteţi fi martori la aceasta istorie în clipul de mai jos.

Ţineţi minte acele biluţe colorate din animaţia de boot Marshmallow? Ele se transformă acum în noul logo Google. El reprezintă prima mare schimbare sub conducerea lui Sundar Pichai si noile litere reprezinta produsele Google si interactiunea cu acestea pe telefoane, TV, tablete si ceasuri. Cum vi se pare această schimbare?

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×