Google şi Box colaborează pentru integrarea lui Docs şi Springboard

881 ori
<b>Google şi Box colaborează pentru integrarea lui Docs şi Springboard</b>În cursul acestei săptămâni cei de la Google au anunțat colaborarea cu Box - firma rivală lui Dropbox și OneDrive ce oferă soluții de stocare în Cloud. Astfel, soluțiile de productivitate Springboard și Docs vor fi integrate la pachet cu Box, oferindu-se

Google a anunţat în această săptămână un parteneriat cu Box, compania de stocare în cloud rivală cu Dropbox şi OneDrive. Astfel, aplicaţiile Google din suita sa de productivitate - Docs şi Google Springboard vor primi integrare cu Box.

Ele vor permite lucrul în tandem al unor colegi de muncă şi colaborare la nivel de cloud, după modelul soluţiilor rivale de altfel. Nu e o coincidenţă că a fost anunţat acest parteneriat acum, după ce şi Apple dezvăluia aseară faptul că soluţiile iWork vor permite colaborarea utilizatorilor ce vor lucra asupra aceluiaşi document de exemplu în acelaşi timp folosind iCloud.

Acum integrarea dintre Box şi Google Docs va aduce un "repository" pentru Docs, Sheets şi Slides, permiţând editarea prin colaborare direct din Box a documentelor, tabelelor şi prezentărilor. Ca de obicei vom vedea cine editează un anumit fişier pe baza unui avatar şi a unui cod de culoare asociat utilizatorului. Totul va fi salvat în cloud şi există şi integrare cu Google Springboard, care conectează utilizatori şi informaţie folosind căutarea şi AI-ul Google.

Springboard e practic un "motor de căutare creat pentru clienţii enterprise", oferind posibilitatea de a căuta în toate aplicaţiile Google în acelaşi timp, inclusiv Gmail, Calendar, Docs, Drive, Contacts şi altele.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×