Google lansează Google Cast for Audio: tehnologia Chromecast În versiunea audio, pentru difuzoare (Video)

769 ori
<b>Google lansează Google Cast for Audio: tehnologia Chromecast În versiunea audio, pentru difuzoare (Video)</b>După un produs Chromecast de succes, vândut în 27 de țări și cu o utilizare crescută cu 60% de la lansare (per device), e momentul ca întreg conceptul de Casting să evolueze. Astfel, Google anunța astăzi Google Cast for Audio. &nbsp; Practic,...

După un produs Chromecast de succes, vândut în 27 de țări și cu o utilizare crescută cu 60% de la lansare (per device), e momentul ca întreg conceptul de Casting să evolueze. Astfel, Google anunța astăzi Google Cast for Audio.

Practic, aceeași tehnologie din cadrul Chromecast ajunge pe difuzoare, sound bar-uri și receivere audio/video. Trebuie doar să apăsați pe butonul Cast și melodia voastră preferată se va auzi pe difuzoarele preferate, dacă au suport Google Cast. Puteți folosi funcția pe terminale iOS și Android fără probleme și chiar să o aplicați și în cazul aplicațiilor radio. Difuzoarele și boxele Google Cast Ready preiau conținuturile direct din cloud, deci veți obține o calitate audio de invidiat și în același timp veți putea folosi handsetul sau tableta fără probleme.

Google lansează Google Cast for Audio: tehnologia Chromecast În versiunea audio, pentru difuzoare (Video)

Noul serviciu vine cu suport pentru Deezer, Google Play Music, iHeartRadio, NPR One, Pandora, Rdio, TuneIn și lista e mult mai lungă de atât. Primele boxe care vor oferi suport pentru Google Cast for Audio vor sosi în SUA în primăvară și vor fi produse de firme ca Sony, LG, HEOS by Denon, iar mai multe firme vor lansa produse de acest gen în următoarea perioadă. Alte companii care participă la inițiativa sunt Broadcom, Marvell, MediaTek sau Libre Wireless.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

iHunt Black Friday
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×