Google va transmite conferinţa inaugurală de la Google I/O 2016 pe YouTube în format VR, la 360 de grade

906 ori
<b>Google va transmite conferinţa inaugurală de la Google I/O 2016 pe YouTube în format VR, la 360 de grade</b>Anul acesta conferința inaugurală de la Google I/O va fi transmisă publicului într-un mod mai interesant. Ei bine, vom primi un live stream în format VR la 360 grade, acesta fiind un motiv numai bun să ne pregătim ochelarii de realitate virtuală pentru a

Cum realitatea virtuală va fi unul dintre subiectele cheie de la Google I/O 2016, primind 7 sesiuni dedicate de workshop şi discuţii, era de aşteptat ca şi evenimentul inaugural de la I/O să fie transmis în acest format. Google a confirmat azi că va avea un live stream la 360 de grade şi VR de la evenimentul de mâine.

Vă reamintesc că mâine, pe 18 mai, la ora României 20:00 debutează conferinţa Google I/O 2016 şi vă vom oferi live (re)blogging, cu comentarii spumoase la pachet. Ce înseamnă 360 de grade şi VR streaming pe YouTube? Înseamnă că scoateţi de la naftalină Google Cardboard sau alte headseturi VR pe care le aveţi şi veţi putea vedea la 360 de grade evenimentul, acoperind toată sala cu privirea şi prinzând toate efectele de iluminare şi reacţiile publicului.

Apropo de VR, aşteptam ca la evenimentul de mâine să debuteze un eventual Google Cardboard 2.0, poate un Nexus VR, dar cu siguranţă platforma Android VR, care a fost deja confirmata de dezvoltatori. Nu e prima oară când vedem o conferinţă VR, deoarece şi OnePlus a ales să îl lanseze pe OnePlus 2 cu un eveniment ce se putea viziona folosind un headset de realitate virtuală.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×