Google va prezenta pe data de 4 octombrie un router WiFi și dongle-ul Chromecast Ultra cu suport pentru redare 4K

937 ori
<b>Google va prezenta pe data de 4 octombrie un router WiFi și dongle-ul Chromecast Ultra cu suport pentru redare 4K</b>Evenimentul programat de către Google pentru data de 4 octombrie ne va aduce și alte dispozitive interesante pe lângă smartphone-urile Pixel și Pixel XL despre care tot auzim informații în ultima vreme. Se pare că marele G are în plan lansarea unui router

După cum deja știți, pe data de 4 octombrie cei de la Google au programat un eveniment în cadrul căruia sunt așteptate noile smartphone-uri Pixel și Pixel XL - terminale ce și-au dezvăluit atât dotările hardware cât și design-ul în ultimele câteva săptămâni. În vreme ce mai totul se știe despre aceste dispozitive, aflăm astăzi că marele G are în plan și lansarea unor alte produse smart în cadrul conferinței cu pricina.

Google Home

Avem în primul rând un router WiFi ce promite o acoperire generoasă, și care va avea o funcție de asociere cu alte routere de același tip pentru extinderea rețelei. Pe lista de lansări se mai află și Chromecast Ultra - o versiune specială a micuțului dongle ce ne va permite distribuirea de conținut la rezoluție 4K Ultra HD către televizor. Se zvonește și un preț de aproximativ 70 dolari pentru acest model, aproape dublu comparativ cu varianta actuală disponibilă pe piață.

Nu în ultimul rând, evenimentul Google de la începutul lunii viitoare ne va aduce și produsul numit Google Home. Acesta a fost prezentat oficial în cadrul conferinței Google I/O 2016, iar acum vom avea parte de anunțul cu privire la disponibilitatea sa în magazine. Acesta este un soi de rival pentru Amazon Echo - difuzor wireless ce aduce un asistent vocal integrat la pachet și care ar urma să coste 129 dolari.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×