Google lansează Latitude Leaderboards, rival pentru Foursquare

Autor:  | Publicat în:  Google 914 ori
<b>Google lansează Latitude Leaderboards, rival pentru Foursquare</b>Dacă tot concurează cu Facebook și Twitter prin Google+, gigantul motoarelor de căutare se ia acum la trântă și cu Foursquare, prin lansarea lui Latitude Leaderboards. Odată cu cel mai nou update al lui Google Maps, compania din Mountain View a...

Dacă tot concurează cu Facebook și Twitter prin Google+, gigantul motoarelor de căutare se ia acum la trântă și cu Foursquare, prin lansarea lui Latitude Leaderboards. Odată cu cel mai nou update al lui Google Maps, compania din Mountain View a oferit și o funcție în plus în Latitude.

Astfel, acum check-in-urile vă aduc puncte, care sunt adunate și formează un clasament al utilizatorilor Google+, după cum se vede și în imagine. Totul se întâmplă cam cât pe Foursquare, unde lumea se bate pe "badge-uri" de tot soiul. Nu toți utilizatorii au acces la această listă în acest moment și nu există o modalitate de a afișa cele mai "umblate" persoane fără să dați un check în înainte. Nici pagina de Help nu prea ajută, se pare... Rămâne de văzut dacă această funcție va ajunge la fel de populară ca și Foursquare, dar având în vedere cât de exhibitionista este lumea, pot paria că va avea succes.

Sunt curios dacă pe viitor va exista și un sistem de cupoane și recompense pentru cei care vizitează un loc de mai multe ori și au o grămadă de puncte strânse... Ce ziceți? Sunteți adepții acestui tip de plimbare în văzul lumii pe Google Maps?

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×