Google lansează Spaces, o aplicație prin care putem crea grupuri și discuta despre orice subiect cu prietenii

2.145 ori
<b>Google lansează Spaces, o aplicație prin care putem crea grupuri și discuta despre orice subiect cu prietenii</b>A mai rămas doar o zi până la startul conferinței dezvoltatorilor Google I/O 2016, și iată că lansările de produse software încep de acum. Google anunță astăzi lansarea aplicației Spaces prin care putem crea grupuri speciale și discuta cu prietenii pe

Cu doar o zi înainte de startul conferinței dezvoltatorilor Google I/O 2016, iată că gigantul IT anunță lansarea unei noi aplicații, fiind vorba în cazul de față despre Spaces. Odată instalat, acest software ne va permite crearea unor grupuri speciale în care vom putea discuta despre orice subiect cu prietenii adăugați.

De asemenea, cei din grup vor putea distribui diverse materiale folosind un feature de căutare in-app, modalitate prin care nu mai suntem nevoiți să părăsim aplicația Spaces ori de câte ori dorim să postăm ceva. Pe lângă Google Search, aplicația vine și cu YouTube, respectiv Chrome incluse la pachet. 

Pentru a crea un astfel de grup sau spațiu cum îl numesc cei de la Google, tot ce avem este să apăsăm butonul dedicat și mai apoi să alegem topic-ul pe care îl vom dezbate. Ulterior, putem invita prietenii prin mesagerie, email, sau prin rețelele de socializare. Aflăm că aplicația va fi prezentată și la Google I/O, fiind create grupuri dedicate pentru fiecare sesiune din cadrul conferinței. 

Google Spaces este disponibilă de astăzi pentru Android, iOS, și desktop, fiind necesară o adresă Gmail pentru înregistrare. Găsiți link-urile către aplicații mai jos:

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×