Google I/O 2016: DUO este un nou serviciu de apelare video axat pe simplitate

1.784 ori
<b>Google I/O 2016: DUO este un nou serviciu de apelare video axat pe simplitate</b>O mare parte din evenimentul Keynote Google I/O 2016 avea să fie dedicat lansărilor de produse software, lucru ce s-a și întâmplat. Gigantul IT a prezentat oficial o nouă aplicație de apelare video, aceasta fiind numită DUO. Titlul de față va ajunge pe

O mare parte din evenimentul de deschidere al conferinței Google I/O 2016 avea să fie dedicat lansărilor de produse software, lucru ce s-a și întâmplat. Google a prezentat aici și aplicația denumită Duo - o aplicație simplistă de apelare video ce va fi disponibilă pe terminalele iOS și Android începând din această vară.

Google Duo este probabil cea mai rapid și simplu software de apelare video existentă pe piață, aceasta urmând a se confrunta cu rivalii Skype și Facetime. Dacă în mod normal, la primirea unui apel video suntem întâmpinați de către simpla imagine a apelantului, în cazul lui Duo lucrurile sunt ceva mai interesante.

Astfel, în locul unei imagini standard a prietenului ce ne apelează, vom puteam vedea un feed video live cu apelantul, chiar înainte de a răspunde. Ne putem gândi la această funcție ca la un soi de vizor digital disponibil pe telefon, modalitate prin care ni se oferă un preview al lucrurilor ce se întâmplă de cealaltă parte a streamului video.

Aflați că această aplicație este criptată, dar și faptul că aduce suport pentru sunet HD, respectiv calitate video HD. După cum puteți vedea și în clipul video de mai sus, tot ce vom avea de făcut pentru acceptul unui apel video va fi să realizăm un gest swipe pe ecran, simplitatea fiind punctul cheie aici.

Material Video Promovat:

Samsung Galaxy Active 2 LTE Unboxing și Setup, plus activare Orange Number Share

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×