Google lansează oficial o aplicație companion pentru Android Wear și secțiuni speciale pentru Wear in Play Store

Autor:  | Publicat în:  Android 699 ori
<b>Google lansează oficial o aplicație companion pentru Android Wear și secțiuni speciale pentru Wear in Play Store</b>Unul dintre marile anunțuri de la Google I/O 2014 a fost cel al punerii în vânzare a ceasurilor LG G Watch și Samsung Gear Live, ambele modele cu Android Wear. Astăzi Google duce la un nou nivel ecosistemul sau smartwatch, lansând oficial o...

Unul dintre marile anunțuri de la Google I/O 2014 a fost cel al punerii în vânzare a ceasurilor LG G Watch și Samsung Gear Live, ambele modele cu Android Wear. Astăzi Google duce la un nou nivel ecosistemul sau smartwatch, lansând oficial o aplicație companion pentru Android Wear.

în plus ei au creat secțiuni speciale pentru Wear în Google Play Store, după cum vedeți mai jos. Aplicația companion se conectează la terminalul vostru Android Wear și va permite să controlați preferințele și setările, opțiunile legate de notificări și comenzi vocale și să configurați diferite aspecte ale ceasului. Trecând la Android Wear in Play Store, zona dedicată include câteva aplicații, precum Evernote, Eat24 Food Delivery, Google Maps sau Hangouts.

Google lansează oficial o aplicație companion pentru Android Wear și secțiuni speciale pentru Wear in Play Store

Lista va crește în curând, sunt sigur și pot paria că va include aplicații de fitness tracking, customizare a lookului interfatei și chiar și jocuri. Văd că există și aplicații de vreme, Pinterest, Banjo și mă aștept ca și Whatsapp sau Facebook Messenger să primească aplicații dedicate pe această platformă. Puteți vedea aici secțiunea Android Wear în Play Store.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×